Despre noi

Compania DECOR-STILL este o companie cu o vastă experiență de peste 25 de ani în domeniul Design-ului Interior, cu filale in Germania, SUA, Romania, Rusia.

Compania noastră de Design Interior oferă o gamă completa de servicii de Arhitectură, Design Interior și Renovare completă.

Profesionalismul, atenția la detalii și căutarea perfecțiunii stau la baza activității noastre. Proiectele noastre sunt atent dezvoltate, vizualizările sunt realiste, iar tabelele sunt detaliate și precise.

Elaborarea fiecărui Proiect începe cu dezvoltarea unui concept original de Design Interior. Încă de la prima etapă, avem o imagine clară a modului în care totul va fi implementat în practică.

Rezultatul muncii noastre nu este doar un Interior finisat, ci și o senzație inspiratoare de împlinire prin înțelegerea faptului că fiecare detaliu a fost realizat exact așa cum a fost proiectat în planul inițial.

De ce să ne alegi pe noi?

Sarcina designerilor noștri nu este doar să realizeze un Proiect frumos, dar și să țină cont de toate caracteristicile individuale ale clienților astfel încât rezultatul este întotdeauna un Interior unic, care reflectă individualitatea clientului. Prin urmare, oferim clienților noștri oportunitatea de a deveni co-autori ai interiorului său!

Colaborare

În compania noastră lucrează doar profesioniști: designeri, ingineri, electricieni, instalatori și alți specialiști familiarizați cu toate tehnologiile moderne și cu multă experiență. Renovările efectuate sub supravegherea proiectantului, proiectanților si managerilor de șantier. Garantăm o conformitate de 100% cu vizualizarea 3D a proiectului.

Implementarea proiectului

Compania „DECOR-STILL” are contracte de exclusivitate cu furnizorii și producătorii de materiale de construcții, utilaje, mobilier, astfel că încredințându-ne achiziția a tot ceea ce este necesar pentru reparații, poți economisi semnificativ până la 25%!

Economisire

Oferim o garanție a calității pentru fiecare proiect finalizat de noi, pentru a ne asigura că clienții noștri sunt complet satisfăcuți. Toate materialele pe care le folosim posedă certificate de calitate.

Garanție

Ne vom ocupa de toate problemele de reparații, inclusiv de coordonare, precum și de achiziționarea materialelor de reparații necesare și de livrare. Suntem conștienți de timpul prețios al clienților noștri, de aceea ne concentrăm pe a finaliza proiectele în timp util și cu un nivel ridicat de eficiență.

Timp economisit

Oferim servicii complete de livrare și instalare a mobilierului și a altor elemente de design interior, pentru a facilita procesul pentru clienții noștri și pentru a le oferi un nivel mai ridicat de confort.

Livrare

Echipa

Robert Cooper

Robert Cooper

[ Finance Manager ]
Olivia Peterson

Olivia Peterson

[ CEO of Company ]
Amalia Bruno

Amalia Bruno

[ Interior Designer ]
Katie Doyle

Katie Doyle

[ Interior Designer ]
Andrew Kinzer

Andrew Kinzer

[ CEO of Company ]
Anna Richmond

Anna Richmond

[ Marketing Manager ]
Christina Torres

Christina Torres

[ Company Founder ]
Jesica Lina

Jesica Lina

[ Marketing Manager ]

Etapele unui proiect de Design Interior

1. Consultații privind sarcinile și volumul de lucru

Această etapă presupune evaluarea spațiului și a cerințelor clientului, pentru a identifica necesitățile și a stabili un plan de acțiune.

2. Estimarea costurilor și semnarea contractului

Compania de Design Interior va oferi o estimare a costurilor pentru a ajuta clienții să planifice bugetul pentru proiectul lor și va semna un contract cu aceștia pentru a proteja ambele părți în timpul procesului de design și renovare.

3. Vizita pe șantier și măsurători

Odată ce contractul este semnat, echipa de proiect va efectua o vizită pe șantier pentru a face măsurătorile necesare și pentru a evalua condițiile spațiului.

4. Elaborarea schiței de proiect

După ce măsurătorile sunt făcute, echipa de proiect va crea o schiță a proiectului pentru a oferi o imagine de ansamblu a designului propus.

5. Elaborarea conceptului de design

Această etapă implică dezvoltarea conceptului de design, care poate fi adaptat la cerințele și preferințele clienților, pentru a se asigura că proiectul final se potrivește cu așteptările lor.

6. Modelare și vizualizare 3D

După ce conceptul de design este elaborat, echipa de proiect va crea modele 3D pentru a oferi clienților o imagine realistă a modului în care va arăta spațiul lor după finalizarea proiectului.

7. Alegerea materialelor și furnizorilor

Echipa de proiect va lucra îndeaproape cu furnizorii pentru a selecta materialele potrivite și pentru a asigura o livrare în timp util.

8. Aprobarea și predarea proiectului
  1. Odată ce proiectul este finalizat, echipa de proiect îl va prezenta clienților pentru a obține aprobarea și pentru a pregăti predarea proiectului.
9. Managementul implementării proiectului
  1. Echipa de proiect va gestiona întreaga implementare a proiectului, asigurându-se că lucrările sunt finalizate în termenul stabilit și că se respectă toate cerințele de calitate.
10. Predarea proiectului la cheie
  1. După finalizarea lucrărilor, echipa de proiect va preda proiectul la cheie, oferind astfel clienților un spațiu renovat și complet funcțional, la standardele lor de calitate și Design.